Πληροφορίες Αγορών

Τρόποι Παραγγελίας
Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του e-shop μας, ή τηλεφωνικώς στο 694 888 5129

Τρόποι αποστολής

 • Όλες οι παραγγελίες τιμολογούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αγοράς.
 • Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και παραδίδονται στον πελάτη σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες, εκτός από τις απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές περιφέρειας όπου απαιτούνται 1 με 2 εργάσιμες ημέρες επιπλέον.
 • Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας,  από την έδρα μας.
 • Για αγορές προϊόντων άνω των 60 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν, εκτός από τις απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές περιφέρειας.
 • Τα έξοδα αποστολής μέσω courier εντός Αττικής ανέρχονται στα 2,10 ευρώ (+ΦΠΑ) για τα 2 πρώτα κιλά και 0,80 ευρώ (+ΦΠΑ) για κάθε επιπλέον 1 κιλό.
 • Τα έξοδα αποστολής μέσω courier εκτός Αττικής ανέρχονται στα 2,90 ευρώ (+ΦΠΑ) για τα 2 πρώτα κιλά και 0,90 ευρώ (+ΦΠΑ) για κάθε επιπλέον 1 κιλό.
 • Σε περίπτωση έλλειψης  προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την αποστολή.

Τρόποι Πληρωμής

 • Αντικαταβολή (έξτρα χρέωση 2 ευρώ (+ΦΠΑ) που επιβαρύνει το συνολικό κόστος της παραγγελίας)
 • Κατάθεση ή μεταφορά στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: ALPHA BANK:  ΙΒΑΝ: GR3801401470147002002015118, Αριθμός Λογαριασμού: 147002002015118, Επωνυμία : QUICK TRANS ΕΠΕ
 • Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO)
 • PayPal
 • Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα στην έδρα μας

Πρόσθετες Χρεώσεις

 • Στην περίπτωση της αντικαταβολής προκύπτει έξτρα χρέωση 2 ευρώ (+ΦΠΑ) που επιβαρύνει το συνολικό κόστος της παραγγελίας.
 • Για αποστολές  προς απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές περιφέρειας προκύπτει έξτρα χρέωση 4 ευρώ (+ΦΠΑ) που επιβαρύνει το συνολικό κόστος της παραγγελίας.

Επιστροφές Προϊόντων
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του woolbag.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση κ.λ.π. τότε το woolbag.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης ή το κόστος επιστροφής μέσο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, εφόσον το προϊόν είναι ανέπαφο, συνοδεύεται από τη συσκευασία του, από τα έγγραφα χρέωσης και αποστολής και δεν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο info@woolbag.gr φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο  info@woolbag.gr  ή τηλεφωνικώς στο 694 888 5129 για να μας ενημερώσετε ότι θα κάνετε επιστροφή.  Εφόσον πληρείτε τους Όρους και Συνθήκες Επιστροφής  θα σας στείλουμε άμεσα το προϊόν που σας οφείλουμε.

Ασφάλεια στις συναλλαγές
H ιστοσελίδα www.woolbag.gr  χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σου πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σου, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του internet. Το πρωτόκολλο SSL (SecureSocketsLayer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (webservers).

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πολιτική απορρήτου εδώ.